2010-03-04 16:48:55• hírek • Kótai Levente

Dicsőség vagy kudarc - városi köztisztaság

Nincs egyetértés a városi tisztaság értékének megítélésében.

A mai városi tanácsülésen komoly nézeteltérések kerültek a felszínre a költségvetés kialakítása kapcsán. A PDL több képviselője kifogásolta, hogy idén a város pénzéből túl sokat irányoznak elő a köztisztaság biztosítására. Ardelean Ioan Claudiu azzal érvelt, hogy a lakosság számát figyelembe véve olyan településekhez képest mint Nagybánya, Drobeta-Turnu Severin, Zilah és mások mi sokkal többet költünk.

Az RMDSZ képviseletében Túrós Lóránd felhívta a figyelmet arra, hogy a települések területe, ami tulajdonképpen tisztításra szorul, sokkal inkább befolyásoló tényező. Azt is mérlegre kell tenni - vallja a tanácsos - hogy Szatmárnémetinek sokkal tisztább városnak kell lennie, mint a kollégája által felsoroltaknak.

Ilyés Gyula polgármester felzárkózott azok közé, akik a köztisztaságot prioritásként kezelik. Arról számot be, hogy nemrégiben Nagybányáról érkezett egy csoport tapasztalatcsere céljából. A szomszédok a város tisztaságának megőrzése kapcsán érezték azt, hogy van mit tanulniuk Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: